Carro, Ebba, Sid, Askari & Swiper

Carro, Ebba, Sid, Askari & Swiper

Carros artikelblogg

Den är den här bloggen jag uppdaterar när jag har några längre artiklar eller träningstips att komma med.

Min vardagliga träningsblogg finns på www.kontrollek.bloggagratis.se

Nystart!

ÖvrigtPosted by Carro Mon, August 02, 2010 13:45:23
Semestern är slut och sommaren börjar lida mot detsamma. Just nu spöregnar det ute och jag passar på att sitta framför datorn och komma ikapp lite med diverse mailbesvaring, kursplanering och annat pappersarbete. Tänkte bjudit på en artikel här i bloggen också, men kom åt "bakåt"-knappen istället för SHIFT på tangentbordet, vilket ledde till att internet hoppade bakåt en sida och hela inlägget försvann. Vad lär jag mig av detta? ALLTID skriva inläggen i Word, Google Docs eller liknande innan jag klistrar in det här på bloggen. Jag hinner tyvärr inte skriva om det nu, utan det får bli en annan gång.

Ser fram emot en riktig hund-sensommar och hund-höst. Jag har planerat in massa kurser, både som jag själv ska gå och som jag ska hålla. Jag och Sid ska gå kurser i brukslydnad för Maria Hagström och Niina Svartberg, en avslappning- och koncentrationskurs för Åsa Jacobsson och en apporteringskurs för Fanny Gott. Jag har planerat in lydnadskurser, vardagslydnadskurser och valpkurser, datum är inte spikade än men det går bra att intresseanmäla via hemsidan.

En del tävlingar finns inplanerade också. Nästa helg ska jag och Askari tävla lägre klass sök på belgar-SM. Beroende på hur det går blir det ev. en söktävling i november också. Sids tävlingsdebut är planerad till oktober med appellspår och ev. blir det en lydnadsetta till hösten också.

Hoppas alla får en fortsatt bra sommar och att vi ses på någon hundaktivitet i höst!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.