Carro, Ebba, Sid, Askari & Swiper

Carro, Ebba, Sid, Askari & Swiper

Carros artikelblogg

Den är den här bloggen jag uppdaterar när jag har några längre artiklar eller träningstips att komma med.

Min vardagliga träningsblogg finns på www.kontrollek.bloggagratis.se

Stora planer för 2011!

PresentationPosted by Carro Thu, March 10, 2011 11:27:19

Under året kommer min syster Cicci gå med som delägare i mitt företag hundID och vi kommer göra en storsatsning. Vi planerar att öppna ett hundcenter i Arninge med kurser och föreläsningar, trim-, bad- och kloklippningsservice, träningskvällar/drop-in hundträning med eller utan instruktör och framförallt ett hunddagis och en uppvärmd träningshall för hundträning.

Du kan läsa mer på hemsidan www.hundid.se och få de senaste uppdateringarna kring projektet genom att gilla oss på Facebook.

På hemsidan finns ett formulär som du kan fylla i för att bli kontaktad av oss med mer information kring hunddagiset, träningshallen eller någon annan av våra verksamheter. Du kan även kontakta mig via telefon 0733601600 (lämna ett meddelande så ringer jag upp om jag inte svarar) eller mail carro@hundid.se

Hemsidan är även uppdaterad med vårens kurser. Du kan anmäla till dessa via hemsidan, telefon eller mail.

Sprid vidare till dina vänner!

Hoppas vi ses på hundID hundcenter!

hundID - i samarbete med studiefr

PresentationPosted by Carro Wed, June 24, 2009 13:27:47

I går hade jag möte med studiefrämjandet här i Roslagen och kan nu meddela att hundID kommer samarbeta med dem i sin verksamhet. Jag tror det kommer bli ett bra samarbete och tror på ett fortsatt samarbete även efter sommarens kurser.

Nästa vecka åker jag till Norge och kommer inte finnas tillgänglig på min mobil, men på mail går det alltdi att nå mig.

Första bloggen hos hundid.se

PresentationPosted by Carro Tue, May 12, 2009 23:12:03

Det här blir det första inlägget i den första träningsbloggen på www.hundid.se. Jag jobbar på för fullt med hemsidan, skriver texter och pillar i photoshop för glatta livet. Hoppas den kan komma ut snart så fler kan njuta av den.

Snart kommer alltså bl.a. Lina, Amanda och Bea dela med sig av tankar, idéer och reflektioner kring hundar och hundträning, bl.a. genom att berätta om deras egen träning med deras hundar. Det kommer bli lydnad, agility, rapport, viltspår och freestyle för hela slanten, och fler loggare (och alltså fler hundsporter är på ingång).